Oliana, també Decideix.

El passat dissabte, 6 de març, es va presentar a Oliana la plataforma "Oliana Decideix" per tirar endavant la consulta popular sobre la Independència. L'acte es va cel·lebrar al casal de jubilats i es va omplir d'olianesos i gent de la resta de la comarca. També van comptar amb la presència de membres de les plataformes "L'Alt Urgell Decideix" i de "Tàrrega Decideix".

L'acte es iniciar amb una presentació de diapositives on es mostrava l'organització de la plataforma. Es va demanar la col·laboració d'entitats i particulars per poder tirar endavant la consulta. Els membres convidats de les plataformes de "L'Alt Urgell Decideix" i "Tàrrega Decideix" també participaren a l'acte. Els primers van mostrar la intenció de donar suport a la iniciativa d'"Oliana Decideix" i a qualsevol plataforma que sorgeixi a la comarca i van explicar que a la Seu, sota l'organització de "La Seu Decideix" s'estava intensificant el procés de campanya perquè la població vagi a votar el dia 25 d'abril. "Tàrrega Decideix" van fer la consulta el passat 13 de desembre i van exposar als olianesos la seva experiència.


De moment, a la comarca de l'Alt Urgell totes les plataformes que estan preparant la consulta són: La Seu Decideix, Castellciutat Decideix, Les Valls de Valira Decideix i Oliana Decideix. Tots tenen pensat fer-la el mateix diumenge 25 d'abril, tot i que el vot anticipat serà molt important en alguns llocs.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem sembla molt bé i tan de bo no quedi tan sols en paper mullat!m'agradaria poder votar, però estic empadronada a Lleida, i sóc i hem sento Olianesa perquè hi he viscut 15 anys des de la meva infància. Ja era hora que és muntés un moviment així, ja que no puc donar el meu vot, dóno tot el recolsament i endavant! i el més important, que puguem ser escoltats i ens tinguin en compte!!. Tots hem de tenir dret a decidir!! espero que hi hagi molta participació i felicitats pels que heu montat tot això.

Núria ha dit...

Gràcies pel recolzament. Encara que no estiguis empadronada a Oliana, sí que podràs votar, però a Lleida que em sembla que també ho fan el dia 25 d'abril. El més important és no deixar passar aquesta oportunitat i puguis exercir el teu vot. La veritat és que la gent que forma part de les plataformes d'arreu del territori està fent molta feina, però també l'està gaudint. Esperem que no sigui en va!
Núria O

Publica un comentari a l'entrada