Després del 13-D




Integrants de la plataforma de l’Alt Urgell vam assistir el diumenge dia 13 a diferents pobles on es va dur a terme a la Consulta Popular sobre la Independència. Castellar del Vallès, Sant Cugat del Vallès, les Borges Blanques i Bolvir van ser alguns del pobles on vam viure una jornada electoral seriosa i emocionant.

El 13 de desembre del 2009 ha suposat la continuïtat de la Consulta d’Arenys de Munt i ha quedat demostrat que la societat civil és capaç d’organitzar-se per promoure una Consulta Popular de gran envergadura.

Finalment l'èxit no serà el resultat de la consulta, sinó la pràctica en majúscules de la democràcia, de la participació ciutadana sense distincions de cap mena, l'èxit serà la pràctica de l'exercici que millor reflecteix la maduresa d'un poble: votar.

Animem tota la població de la Seu a participar en el procés de debat, informació i celebració del referèndum sobre la independència del proper 25 d'abril. Si voleu col·laborar no dubteu a enviar un correu a: alturgelldecideix@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada