La PAUA fixa en el 25 d’abril la data del referèndum sobiranista a la Seu d’Urgell

En la seva última reunió, la PAUA va decidir per majoria fer el referèndum sobre l’autodeterminació de la nació catalana a la Seu d’Urgell en la tercera onada de consultes que hi haurà arreu del territori i que està programada per al 25 d’abril. Prèviament, però, s’activarà el procés de vot anticipat amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de participació possible.

D’altra banda, i davant de la important fita que el nostre país viurà aquest diumenge, 13 de desembre, amb la celebració del referèndum en 170 municipis, la PAUA hi dóna el seu recolzament i s’hi suma amb una sèrie d’accions:

- Diversos membres de la PAUA seran a llocs on aquest diumenge es portarà a terme la consulta. Entre d’altres, serem a Bolvir, Berga, Sant Cugat del Vallès, Tàrrega, Vic i Castellar del Vallès.

- Fem una crida a tots els alturgellencs perquè diumenge pengin la senyera al balcó de casa, com a mostra de suport al referèndum i al dret de la nació catalana a manifestar-se lliurement sobre el seu futur.

- A les vigílies de la consulta, la PAUA penjarà pancartes en llocs visibles i cèntrics de la Seu, amb referències a la data del 13 de desembre i amb la data escollida per fer el referèndum a la ciutat.

Des de la PAUA desitgem que la nova jornada històrica que viurem aquest diumenge es desenvolupi amb normalitat i animem tothom a acudir a les urnes del seu poble o ciutat ja que, si bé són consultes no vinculants, també són el millor termòmetre per saber cap on ha de caminar el nostre país.

2 comentaris:

albert ha dit...

molt bones!
El vot anticipat s'haurà de fer "in-situ", o es podrà fer també per correu/internet? Ho dic per la gent que; com el meu cas; estarem fora de la seu durant bastant temps. Em sabria molt greu no poder participar a aquesta fita!
Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

El vot s'haurà de fer "in-situ", hi haurà una junta electoral local que guardarà tots els vots (cadascun dins de dos sobres el darrer amb el dni)fins el dia de la consulta. Per ara no hi ha l'infraestructura de "correos" ni la firma electrònica a disposició de la nostra consulta. Albert, posa't en contacte amb nosaltres abans de marxar. Josep Maria Farràs

Publica un comentari a l'entrada