La PAUA assisteix a l'acte nacional de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència


Una delegació de la Plataforma de l’Alt Urgell per a l’Autodeterminació ha assistit a l’Acte Nacional de la Coordinadora sobre la Independència que el diumenge 29 de novembre s’ha celebrat al Fòrum de Barcelona.

Tres mil cinc-centes persones d’arreu del territori hem omplert la Sala d’Actes del Fòrum. L’acte ha estat presentat pel Miquel Calçada “Mikimoto” i, acte seguit, diverses plataformes de diferents municipis que impulsen la consulta han fet una crida a la participació pel dia 13 de desembre.

El portaveu de la plataforma Decidim.cat, Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló, ha dit que un municipi “no pot negar als seus ciutadans l’ús de locals que han pagat amb els seus impostos per fer la consulta popular”.

Entre els assistents a l’acte hi havia els actors Carles Canut i Joel Joan, el filòsof Josep M. Terricabres i el cantant Titot, que ens va fer gaudir amb les seves cançons.

Així doncs, la campanya per fomentar la participació en les consultes populars sobre la independència ha arrencat aquest diumenge.

El dia 13 de desembre més de 700.000 persones de 161 municipis catalans tindran la possibilitat de votar sí, no o en blanc sobre la independència del país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada