"Si Catalunya no és independent, com a mínim que sigui perquè el poble ho decideix"

Així acabava la xerrada que va fer ahir l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra, a la Seu d’Urgell. A l’acte hi van assistir una cinquantena de persones que ocuparen tota la sala polivalent del Centre Cívic “El Passeig”.
Carles Móra va fer un acte senzill i planer que va entusiasmar a tots els assistents. Explicà la seva experiència com a municipi pioner en l’organització d’una consulta sobre la independència de Catalunya i les conseqüències que això ha portat, tant a nivell de país com a nivell personal. Carles Móra va fer èmfasi en la importància de transmetre bé el missatge del per què cal anar a votar el proper 25 d’abril a la Seu d’Urgell. Va destacar que, ara per ara, el poble és qui ha de bellugar-se per exigir el Dret a Decidir, que no és res més que el dret de tot ciutadà a demanar què vol ser i d’on ser.

Carles Móra va explicar que la Seu d’Urgell és un referent de les consultes per a molta gent de Catalunya perquè representa una part del territori amb una personalitat i una història molt pròpies i característiques.

La Seu d’Urgell és el municipi de Catalunya més llunyà on Carles Móra ha anat a parlar sobre les consultes sobiranistes i va felicitar a tota la gent que està al darrera de l’organització per la valentia i l’empenta de tirar endavant un esdeveniment com aquest.

L’Alt Urgell Decideix agraeix la presència de Carles Móra a la comarca i el discurs planer, senzill i respectuós que va fer.

Reportatge Pirineus TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada