Trobada amb l'Uriel Bertran i la portaveu de Cardona Decideix de la Coordinadora Nacional

El passat dimecres, 3 de febrer, va tenir lloc una trobada de formació entre l’Uriel Bertran i la portaveu de Cardona Decideix, diversos membres de la plataforma de l’Alt Urgell Decideix i altres habitants de la comarca interessats en organitzar una consulta sobre la independència al seu municipi.

A la trobada es va presentar el manual de bones pràctiques que ha elaborat la Coordinadora Nacional per facilitar al màxim l’organització de l’acte a les plataformes de tot Catalunya. Aquest manual s’elaborà arran de les consultes del 13 de desembre, després d’analitzar què va funcionar i què no. Pretén ser una eina que serveixi per donar idees i millorar en la mesura del possible l’organització de les futures consultes i els resultats obtinguts.

L’Alt Urgell Decideix valora molt positivament la reunió formativa i agraeix a la Coordinadora Nacional l’esforç realitzat per fer aquesta trobada a la Seu d’Urgell.

Reportatge Pirineus TV

Per altra banda, us comuniquem que el proper dimecres, 10 de febrer, tindrà lloc una xerrada a càrrec de l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Móra. Arenys de Munt va ser la primera població catalana que va dur a terme la consulta sobre la independència, el passat 13 de setembre. El tema central de la xerrada serà Per què cal organitzar una consulta popular sobre la independència?.

L’acte tindrà lloc al Centre Cívic El Passeig de la Seu d’Urgell a les 19:30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada