Les Valls de Valira aprova la moció de la consulta per unanimitat

Ahir al vespre, l'Ajuntament de les Valls de Valira va aprovar la moció de suport la consulta sobre la independència de la nació catalana. La moció la va presentar el regidor de CiU Marc Porta proposada per un grup de veïns del municipi. La moció es va aprovar amb el vot a favor de tots els regidors del consistori: 4 de CiU, 1 del PSC i 1 d'ERC. Al ple van assistir alguns dels veïns que volen tirar endavant la consulta i membres de l'Alt Urgell Decideix.

Les Valls de Valira és el cinquè municipi de la comarca que aprova la moció però és l'únic, a part de la Seu, on hi ha un grup de gent disposada a muntar la consulta. L'Alt Urgell Decideix està disposat a donar tot el suport necessari als veïns de les Valls de Valira per poder garantir l'èxit de la consulta.

Ós de Civís

Les Valls de Valira té la peculiaritat de ser el segon municipi més gran de l'Alt Urgell i amb molts nuclis de població petits i dispersos. Això fa que l'organització d'aquesta consulta hagi de ser diferent a la que es fa a les ciutats més grans, com la Seu d'Urgell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada