Castellar Decideix dóna suport a la Consulta Popular que es farà a la Seu el 25 d'abril

Sis membres de la plataforma de Castellar Decideix de la població de Castellar del Vallès van venir a la Seu d'Urgell per fer una trobada amb els membres de l'Alt Urgell Decideix el dissabte 23 de gener.
Durant la reunió, els components de Castellar Decideix vna explicar com havien fet el procés per dur a terme la consulta popular sobre la independència el passat 13 de desembre. Inicialment, l'Ajuntament de Castellar del Vallès no els facilità la feina però 48 hores abans de la Consulta Popular van poder comptar amb locals municipals i material. Per demostrar la total transparència i seriositat del procés i les traves institucionals que havien de salvar, van decidir fer venir 3 observadors internacionals que avalessin la consulta.
Malgrat el poc temps que van tenir per preparar-ho i la poca experiència en aquests processos van quedar prou satisfets amb la participació final.

L'Alt Urgell Decideix agraeix a la plataforma Castellar Decideix haver pujat a la Seu i poder compartir tota la informació i detalls del seu procés. La trobada va ser molt profitosa i engrescadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada