El Consell Plenari

La nostra entitat, l'ALT URGELL DECIDEIX, vam assistir al Consell Plenari que es va fer el dissabte 16 de gener a Molins de Rei.
El Consell Plenari està composat per totes les plataformes que estan preparant Consultes Populars sobre la Independència arreu de la nació catalana. És un dia de trobada on s'aporten idees i es prenen decisions en assemblea. La Coordinadora Nacional per a la Consulta sobre la Independència també hi va ser present. Vam aprofitar per contactar amb diferents membres de la Coordinadora Nacional i convidar-los a venir a la Seu d'Urgell.
La reunió va estar encarada sobretot a preparar les consultes del 28-F (febrer): El Vendrell, l'Escala, Molins de Rei,...però també pels qui la fem al 25-A (abril): la Seu d'Urgell, Manresa, Girona, Cervera...
S'està acabant de perfilar una altra data, al juny, per a poblacions més grans com ara Badalona i d'altres que tenen un nombre important d'habitants.
Així doncs, cada vegada són més pobles que s'animen a començar el procés de la Consulta i sempre pensant en la participació de tothom, els qui pensen en el sí, en el no i els qui votin en blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada