La PAUA presenta una proposta de moció als grups municipals de la Seu

La Plataforma de l’Alt Urgell per a l’Autodeterminació (PAUA) va entregar dimarts una proposta de moció de suport a la consulta popular a tots els grups municipals de l’Ajuntament de la Seu: CiU, ERC, PSC-Progrés, IC-V i PP. La proposta també es va entrar per a registre al consistori, amb la intenció que es pugui debatre i votar en el ple de dilluns que ve, 2 de novembre.

En el text es demana el suport municipal a aquesta iniciativa de la societat civil, amb el benentès que l’Ajuntament, tal com s’explicita en un dels punts de la proposta, es manté totalment al marge del procés. Aquesta és la via que s’ha seguit en nombrosos municipis de la nació catalana i, en el cas de la Seu, la PAUA confia que la proposta de moció compti amb el suport de bona part de regidors i de l’alcalde.

Així mateix, en la proposta es recorda que la participació dels ciutadans en processos participatius o decisoris és un valor que cal preservar, i que l’Ajuntament, que ha de promoure la participació i la socialització de les persones, ha de donar suport a un procés participatiu promogut per entitats, associacions i persones de la Seu, sempre que aquest procés no atempti contra els drets de les persones.

Una representació de la PAUA assistirà al ple per seguir el debat de la moció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada