La campanya, a tres setmanes del 25 A.

Aquest cap de setmana s'ha iniciat la campanya per a les votacions del dia 25 d'abril. Entre ahir i avui, un grup de voluntaris es passeja pels carrers de la Seu penjant les quasi 30 pancartes que anuncien el referèndum sobre la Independència de Catalunya i animen a la població a participar-hi. 


A més, durant els propers dies totes les cases de la Seu d'Urgell rebran un tríptic on s'informarà del per què de la consulta, qui pot votar, com ho pot fer i on. S'especificaran els punts de vot anticipat i els actes de campanya programats a la Seu d'Urgell. 


Aquests dies també es pot veure un ESPOT a Pirineus TV sobre el referèndum del 25 d'abril i escoltar una FALCA RADIOFÒNICA a Ràdio Seu i diversos mitjans escrits publicaran entrevistes als portaveus de la plataforma.


 Aquesta setmana també s'exposarà a Mobles Butxaca les cistelles que es sortejaran el mateix dia 25 d'abril a la tarda i que compten amb tot de productes aportats per diferents establiments comercials de la ciutat, als que agraïm profundament la seva col·laboració. 

A més, com es ve fent des de dies enrere, cada dissabte s'instal·la una parada al mercat de la Seu, al carrer Major cantonada Jueus on s'hi pot trobar xapes, samarretes, tríptics informatius i, de tant en tant, alguna cosa per menjar. 


Consulteu l'AGENDA d'aquest web o el grup del Facebook per veure les diferents activitats que es duran a terme aquests dies previs a la votació del 25 d'abril. També trobareu els dies i llocs de vot anticipat a la pestanya VOT ANTICIPAT.
Recordeu, per qualsevol dubte sobre la consulta o si voleu participar-hi com a voluntari, podeu posar-vos en contacte amb La Seu Decideix a alturgelldecideix@gmail.com 
Animeu-vos a  participar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada